Over Pension@Work

Op 20 februari 2020 heb ik Pension@Work opgericht. Het is een bedrijf dat zich richt op het geven van pensioenadvies aan medewerkers van grotere bedrijven en instellingen en aan ondernemers en ZZP’ers.

De afgelopen 20 jaar heb ik als mede-eigenaar en financieel planner met veel plezier bij Havekes Advies en Verzekeringen gewerkt, daar bestond mijn werk voor een groot deel uit het geven van hypotheekadvies.

De meeste voldoening kreeg ik echter van het opstellen van financiële plannen die echt invloed hadden op het leven van mijn klanten. Bijvoorbeeld voor mensen die enkele jaren voor hun pensioen overtallig waren verklaard door hun werkgever. Deze mensen zaten vaak in de put en dachten dat zij op zoek moesten naar een andere baan. Bij het opstellen van hun financiële plan bleek echter regelmatig dat zij konden stoppen met werken zonder dat zij hun levensstijl hoefden aan te passen! Dit gegeven zorgde voor een enorme opluchting en zij knapten zichtbaar op!

Deze ervaringen gaven mij zoveel voldoening dat ik besloot om mij volledig op pensioenadvies te richten. Om deze reden en om onafhankelijk te kunnen zijn, ben ik P@W gestart.

Remco Havekes CFP

De missie:
Het is mijn missie om mensen te helpen met hun financiën zodat zij kunnen genieten van hun oude dag zonder financiële zorgen!

Remco Havekes, is gecertificeerd financieel planner met als specialisatie pensioenen. Hij is reeds 25 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan meer dan 20 jaar als ondernemer.

Wat we doen

Educatie:
P@W geeft seminars en workshops over pensioen voor werknemers en ondernemers/ZZP’ers. De op het oog “taaie kost” wordt uitgelegd in heldere, begrijpelijke taal en ondersteund met sprekende voorbeelden. Dat betekent dat we communiceren in begrijpelijk en normaal Nederlands, vakjargon zorgt voor ruis op de lijn en dat laten we dus zoveel mogelijk achterwege.

Financieel Advies:
P@W geeft haar relaties financieel inzicht en stelt pensioenplannen op.

Uiteraard werken we hierbij volgens goed doordachte processen en met geavanceerde programmatuur. Daardoor kunnen we efficiënt werken en de kosten laag houden. Echter, de processen en de software, dat is niet waar het in onze ogen echt om draait.

Waar het echt om draait is een advies wat bij je past als een maatkostuum, een advies wat volledig op jouw wensen is afgestemd. We kunnen daarom pas aan een PensioenPlan beginnen nadat we met je hebben gesproken over jouw wensen en je doelen!

Omdat wij niet adviseren over of bemiddelen bij het afsluiten van individuele financiële producten, zijn we aan geen enkele bank of verzekeraar verbonden. We kunnen hierdoor volledig onafhankelijk ons werk doen!

WIL JE MEER WETEN?