Over Pension@Work

Pensioen@Work is een financieel adviesbureau wat is gespecialiseerd in pensioenadvies. Wij adviseren en bemiddelen bij het afsluiten van (collectieve) pensioencontracten, wij stellen mensen in staat te stoppen met werken wanneer zij dat wensen en wij worden door diverse professionals geconsulteerd om advies te geven bij pensioenvraagstukken. Wij houden van ons werk en zijn trots op de kwaliteit die wij leveren.

Pensioen@Work is onafhankelijk. We zijn niet gebonden aan bepaalde aanbieders. Pensioen@Work is 100% eigendom van Remco Havekes RPA CFP.

De missie:
Het is mijn missie om mensen te helpen met hun financiën, zodat zij kunnen genieten van hun oude dag zonder financiële zorgen!

Remco Havekes, is Register Pensioen Adviseur en Certified Financial Planner. Hij is reeds 25 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan meer dan 20 jaar als adviseur en ondernemer.

Wat we doen

Educatie:
P@W geeft seminars en workshops over pensioen voor werknemers en ondernemers/ZZP’ers. De op het oog “taaie kost” wordt uitgelegd in heldere, begrijpelijke taal en ondersteund met sprekende voorbeelden. Dat betekent dat we communiceren in begrijpelijk en normaal Nederlands, vakjargon zorgt voor ruis op de lijn en dat laten we dus zoveel mogelijk achterwege.

Financieel Advies:
P@W geeft haar relaties financieel inzicht en stelt pensioenplannen op.

Uiteraard werken we hierbij volgens goed doordachte processen en met geavanceerde programmatuur. Daardoor kunnen we efficiënt werken en de kosten laag houden. Echter, de processen en de software, dat is niet waar het in onze ogen echt om draait.

Waar het echt om draait is een advies wat bij je past als een maatkostuum, een advies wat volledig op jouw wensen is afgestemd. We kunnen daarom pas aan een PensioenPlan beginnen nadat we met je hebben gesproken over jouw wensen en je doelen!