Welkom bij Pension@Work

Pensioenadvies Elst

Zoekt u voor uw bedrijf of voor uzelf een pensioenadviseur in Elst?
Pension@Work is een pensioenadviesbureau in de regio Nijmegen-Arnhem. Onze pensioenadviseur Remco Havekes RPA CFP heeft meer dan 20 jaar ervaring.

Individueel pensioenadvies:
Pensioen@Work geeft pensioenadvies aan ondernemers en werknemers. Aan het begin van het adviestraject brengen we uw huidige financiële situatie en uw pensioenwensen in kaart. Daarbij kijken wij o.a. naar de pensioenrechten die u al heeft opgebouwd. Vervolgens maken wij een realistisch plan om het benodigde pensioeninkomen op te bouwen. Zodat u op het door u gewenste moment kunt stoppen met werken!

Pensioenadvies voor werkgevers:
Pension@Work geeft werkgevers advies over de pensioenregeling van het bedrijf. Tijdens het adviestraject worden de ins-, en outs van het ouderdomspensioen, nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheidspensioen in begrijpelijke taal aan u toegelicht. Hierdoor kunt u de juiste keuzes maken voor de toekomst van uw werknemers en van uw bedrijf.

Wij zijn van mening dat het een goed pensioen haalbaar is, mits u er op tijd mee begint!

Remco Havekes, is Register Pensioen Adviseur en Certified Financial Planner. Hij is reeds 25 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan meer dan 20 jaar als adviseur en ondernemer.

“Een goed pensioen begint met een plan”